Serveis a les persones

L’HOSPITAL DOS DE MAIG

L’HOSPITAL DOS DE MAIG

Com ja us deveu haver assabentat, l’Hospital Dos de Maig al mes de juliol passat va ser sorprès per una decisió del President de Creu Roja davant la negativa de la Generalitat de realitzar la promesa feta i ajornada per el Govern anterior de compra del edifici de Creu Roja en el qual està ubicat l’Hospital. La decisió va ser que com no s’havia realitzat la compra, utilitzaria el edifici per instal·lar-hi la seva nova seu i per lo tant el tancament de l’Hospital.

Des-seguida l’AVV després de parlar amb el Comitè d’empresa va endegar una campanya de recollida de signatures. Se’n han recollit (preguntar a la Maria Lluïsa)   signatures i van ser trameses al Conseller de Sanitat Sr. Boi Ruiz, ens varem entrevistar amb el nou Regidor del Districte, varem participar en les concentracions davant l’Hospital i per fi tinguérem una entrevista amb la Gerència. Per altra part varem contactar amb les associacions de veïns i veïnes usuàries de l’Hospital: AVV Clot-Camp de l’Arpa, AVV Dreta de l’Eixample i AVV Baix Guinardó, amb elles varem entrevistar-nos amb el Comitè i vam fer arribar a traves de la FAVB un escrit als mitjans i adreçàrem una carta al Molt Honorable President de la Generalitat Sr. Artur Mas de la qual encara no em rebut resposta, per últim vam entrevistar-nos amb la Gerència.

Podem dir a tot el veïnat que donada la negativa de la Generalitat, la sortida al tancament i a la pèrdua dels llocs de treball passa per la assumpció de la gestió per una empresa formada per la majoria de metges caps de departament del propi Hospital amb la intenció de salvar els llocs de treball d’ells i de tota la plantilla i de garantir la permanència de l’Hospital que continuaria obert donant servei a tots els barris que ja ho feia.

Les Associacions de Veïns implicades han arribat a un acord de transparència i àdhuc de futura col·laboració Entitats veïnals-Hospital per tal de plantejar totes les iniciatives i problemes detectats en el seu funcionament i entre uns i altres aportar idees de millora en la seva nova singladura.

Esperem que abans del 20 de novembre la Gerència de l’Hospital ens pugui comunicar que el que encara ara s’està negociant i elaborant sigui ja un fet.

Us ho continuarem explicant tot.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *