Cultura

LES ENTITATS FAN XARXA

Dilluns, 12 de desembre de 2011

Castellers per un dia

Els alumnes dels cursos bàsics de català de la delegació de l’Eixample del CNL de Barcelona que estudien a l’Associació de Veïns participen en un dels darrers assaigs de la temporada dels Castellers de la Sagrada Família amb l’objectiu de conèixer de primera mà la tradició castellera, que l’any 2010 va ser declarada Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO.

El passat 25 de novembre els estudiants dels nivells bàsics 1 i 2 dels cursos de català organitzats a l’Associació de Veïns de -Sagrada Família-, van visitar els Castellers de la Sagrada Família en una activitat dissenyada per donar a conèixer el món dels castells humans a aquests alumnes i d’aquesta manera acostar-los a les tradicions catalanes.

Aquest objectiu s’acomplí gràcies a la implicació dels membres de la colla que en tot moment van tractar els aprenents com si formessin part del grup i, d’altra banda, també gràcies a l’entusiasme dels alumnes que van accedir de bon grat a realitzar les diverses pràctiques que els van proposar.

Els Castellers de la Sagrada Família van néixer ara fa 9 anys i és la sisena en el rànquing de colles castelleres de Barcelona. El seu castell més important és el 5 de 7, que enguany han aconseguit descarregar dues vegades.

 

Centre de Normalització Lingüística de Barcelona – Delegació de l’Eixample

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *