Cultura

L’equip del Centre Cívic La Sedeta segueix treballant des de casa

L’equip del Centre Cívic La Sedeta, format pel personal de tots els serveis, seguim treballant des de casa.

Us convidem a consultar el nostre web: barcelona.cat/cclasedeta, on trobareu propostes culturals i lúdiques que us proposem a l’apartat “Cultura A Casa” (infants, cinema, teatre, música, diversos tallers, etc.), les iniciatives ciutadanes, les xarxes comunitàries de suport mutu, la plataforma al Barcelona.decidim “Gràcia des de casa” amb propostes dels equipamants socio culturals del Districte pel confinament…

Encara no heu vist el documental web sobre la història de La Sedeta? Doncs ara teniu l’ocasió de fer-ho clicant a l’enllaç “Memòria de La Sedeta. Teixint històries de vida”, a la pàgina d’inici del web de La sedeta. Aquest documental web forma part del Projecte de recuperació de la memòria oral de La Sedeta, un projecte participatiu que encara segueix viu. Ens agradaria saber la teva opinió. Si coneixes alguna persona vinculada a La Sedeta o que tingui documentació sobre La Sedeta, digas-li que contacti amb nosaltres (cc Sedeta@bcn.cat / amics.sedeta@gmail.com)

També hem creat una llista “La BSO de La Sedeta” en Spotify, amb una selecció de cançons dels grups que han actuat durant l’any passat i aquest a La Sedeta. Si voleu ampliar aquesta llista amb cançons que us agradin, feu-nos la vostra proposta a:

informacio@cclasedeta.cat o al ccsedeta@bcn.cat
Instagram: https://www.instagram.com/tallerslasedeta/
Twitter: https://twitter.com/tallerslasedeta
Facebook: https://www.facebook.com/tallerslasedeta/

Aprofito també per informar-vos que, atesa la crisi sanitària de la COVID-19, es manté oberta la fase de recollida de propostes i projectes per al Pressupostos Participatius fins al proper 22 de maig.

Per presentar un projecte d’inversió al Decidim heu d’entrar en el següent enllaç:
https://www.decidim.barcelona/processes/PressupostosParticipatius/f/3768/proposals/new

Les bases que regulen el procés participatiu del Decidim les trobareu a:
https://www.decidim.barcelona/processes/PressupostosParticipatius
Tingueu en compte que els projectes han de tenir un import mínim entre 50.000 i 1.800.000 euros.

Us recordem que totes aquelles propostes que no siguin projectes d’inversió, també es poden recollir però, en aquest cas, a través del Pla d’Actuació del Districte o del PAM. Remeto l’enllaç:
https://www.decidim.barcelona/processes/PAM2020/f/3733/proposals/new

Si voleu consultar les propostes que els veïns i les veïnes del districte estan incorporant en els Pressupostos participatius, feu-ho a través d’aquest enllaç:
https://www.decidim.barcelona/processes/PressupostosParticipatius/f/3769/meetings/2725
i les presentades al Programa d’Actuació del Districte a través d’aquest enllaç: https://www.decidim.barcelona/processes/PAM2020/f/3734/meetings/3375

Si teniu dubtes sobre el procés a seguir, podeu contactar al correu electrònic: participacio@bcn.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *