Informació General

La CONFAVC segueix funcionant: com organitzar-se davant el confinament!

Companyes i companys de les AV i federacions:

En aquesta segona setmana que comença de confinament – de les quatre anunciades pel Govern central i que en principi es perllongaran fins el dia 13 d’abril- la CONFAVC seguirà treballant per a informar-vos de les situació sanitària i social des de la nostra web i les xarxes socials, sobre les recomanacions per aturar la pandèmia, i com poder atendre al veïnat més vulnerable des de la nostra escala i barri.
Per això

1.- Us enviem un cartell informatiu on es recullen les recomanacions de la OMS, així com les iniciatives que podem impulsar per atendre el veïnat més vulnerable: recordeu, les persones grans o amb alguna dependència.

El cartell també el trobareu penjat a la nostra web: imprimiu-lo i pengeu-lo a la vostra escala per a divulgar aquestes recomanacions.

2.- Ompliu aquest FORMULARI en cas de conèixer veïns o veïnes vulnerables i amb necessitats no resoltes davant del confinament. Des de la CONFAVC vetllarem per vehicular l’ajuda que requereixen a través de l’AV existent al barri o d’alguna xarxa d’ajuda creada.

3.- En breu publicarem a la nostra web un espai habilitatt on podreu cercar les xarxes d’ajuda que ja s’han organitzat des dels barris.

4.- Podreu contactar amb nosaltres a partir del nostre correu electrònic:

Correu electrònic: veins@confavc.cat
– L’atenció presencial a l’oficina física queda anul·lada. Però qualsevol demanda dels vostres barris serà completament atesa.

És temps de cura col·lectiva, de fer barri, i vetllar perquè el veïnat més vulnerable sigui i se senti atès i cuidat.

Neus Ràfols
Comunicació CONFAVC
premsa@confavc.catwww.confavc.cat
932 68 89 80
@CONFAVC
https://www.facebook.com/confavc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *