Informació General

Iniciem una campanya de recollida de materials per testimoniar la pandèmia

Iniciem una campanya de recollida de materials amb la finalitat de preservar els testimonis de la memòria oral, escrita, audiovisual i material del pas la COVID-19 pel nostre país.

PARTICIPA!

La teva aportació pot ser molt útil per tal que les generacions futures coneguin la realitat que estem vivint en aquests moments.

Quin és l’objectiu de la campanya?

Aquest és un projecte compartit amb 22 museus que formem part de la Xarxa de Museus i Monuments d’Història de Catalunya i de la Xarxa de Museus d’Etnologia de Catalunya. Clica aquí per saber quins són els museus que participen en la campanya i com posar-t’hi en contacte.

Una vegada finalitzada la campanya de recollida, es posarà en comú el material recollit entre tots per fer-ne una lectura transversal i desenvolupar un projecte comú de divulgació.

Donada la diversitat temàtica i amplitud territorial que cobrim entre tots els museus participants, s’espera que aquest projecte permeti interpretar l’impacte de la pandèmia a tot Catalunya i des de diferents punts de vista.

Com puc participar?
Pots enviar-nos fotografies, vídeos, missatges de veu, documents o objectes que per a tu siguin rellevants de l’etapa de confinament o bé de fases posteriors, d’adaptació i tornada a la normalitat
Envia un correu electrònic a museografia1.mhc@gencat.cat indicant el teu nom i cognoms, adjunta l’arxiu digital (fotografia, vídeo o àudio) o una fotografia de l’objecte que vols aportar i explica’ns breument el context o la rellevància d’aquest material.
Comparteix a les xarxes socials la teva aportació o les teves reflexions al voltant de la campanya amb l’etiqueta #memoriespandemia
Més informació i exemples de com participar

Què en fareu del meu material?

Si vols conèixer millor com tractarem la teva informació i quin ús farem del material que ens facilitis, així com quin són els teus drets sobre aquestes dades, fes clic aquí.

Gràcies!

Més informació a
mhcat.cat/memoriespandemia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *