Cultura

Iniciatives Memòria Històrica

En primer lloc desitjar des del Districte de l’Eixample que totes i tots estigueu bé i que el vostre entorn també ho estigui.

Des de la Taula de Memòria Històrica seguim (tele)treballant i us volem fer partícips de dues iniciatives que creiem que poden ser del vostre interès:

– Des de la Regidoria de Memòria Democràtica ens fa arribar la campanya de l’espai virtual de Memòries del confinament, on el que es vol és documentar les experiències veïnals i ciutadanes per garantir el dret a la memòria popular del confinament (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa/2020/04/27/barcelona-comenca-a-documentar-les-experienci…)
L’espai de recollida és http://barcelona.cat/memoriesdelconfinament on a partir de testimonis escrits, fotogràfics, sonors o en vídeo es vol generar un arxiu del confinament com a espai testimonial de la memòria de la ciutat.

– Des de La Casa Elizalde, més concretament l’espai de Finestres de la Memòria, han creat un espai per compartir el nostre fons fotogràfic situat a balcons i terrats. Aquí podeu trobar més informació: https://www.casaelizalde.com/finestres-de-la-memoria/

Molta salut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *