Serveis a les persones

Formació per a dinamitzar Grups d’Ajuda Mútua de benestar emocional

Informació sobre la propera Formació per a moderar GAMs de benestar emocional a Barcelona (edició online), per si us pot resultar d’interès i podeu fer difusió.

Com a Federació d’Associacions de veïnes i veïns de Barcelona, estem segures de que esteu en contacte amb molt patiment emocional, arrel de la pandèmia per la covid-19, així com per altres qüestions relacionades amb l’habitatge, per exemple.

Des del projecte Activa’t per la salut mental impulsem aquesta iniciativa, posant a l’abast de la comunitat la nostra experiència en el model de Grups d’Ajuda Mútua (GAMs), amb la finalitat de proposar una Formació per a la Dinamització de Grups d’Ajuda Mútua per al benestar emocional, adreçat a tota la ciutadania. L’objectiu, per tant, és formar a persones que promoguin i generin xarxes de suport mutu autogestionades que millorin el benestar emocional de les persones o els malestars esdevinguts com a conseqüència de la pandèmia viscuda.

Comencem el 16 d’octubre (amb possibilitat d’aplaçar-ho al 23 d’octubre), seran 8 sessions els divendres de 10.30 a 13.30 h. I les inscripcions s’han de fer contactant amb cvinagre@federacio.salutmental.org

Adjunto tríptic amb més informació.

Us agraïm la difusió, i si teniu qualsevol dubte o suggeriment, estic a la vostre disposició.

Fins aviat!!

Activat_logo_MAILCristina Conejo

Responsable Activa’t per la Salut Mental deBarcelona (Ciutat Vella, Nou Barris i Santa Coloma de Gramenet)

Tel. 638 870 525

Centre Integral de Salut Cotxeres

Av. dels Quinze, 18-30, planta baixa. 08016 Barcelona

cconejo@federacio.salutmental.org

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *