Cultura

Festival Internacional de Cinema de la Gent Gran de Barcelona

Us fem arribar informació d’aquest nou festival, que es celebrarà al barri de la Dreta de l’Eixample:

El Festival Internacional de Cinema de la Gent Gran de Barcelona se celebrarà als Cinemes Girona del 6 al 9 de juny de 2019, organitzat per El Parlante amb la col·laboració econòmica de l’Ajuntament de Barcelona.

El Festival inclourà projeccions de llargmetratges i documentals sobre temàtiques relacionades amb gent gran, i també un concurs de curtmetratges sobre les mateixes temàtiques. Els 16 curtmetratges que competiran han estat seleccionats d’entre gairebé 300 propostes arribades d’arreu del món. A més d’un jurat especialitzat i qualificat, les votacions del públic també seran part important del Festival.

Dins del Festival es farà una mesa de debat sobre cinema i dones, amb una mirada feminista; i una altra mesa sobre cinema LGTBI. S’han produït cartells i programes de mà del Festival que ja s’estan distribuint entre casals i espais de gent gran, i també en altres espais que puguin afavorir la intergeneracionalitat del projecte. La difusió en línia es fa mitjançant banners.

Aquí podeu veure el tràiler del Festival: https://www.youtube.com/watch?v=yqAl_o3Xxoo&feature=youtu.be

Aquí, la pàgina web del Festival: http://lagranpantallafestival.elparlante.es/ca/festival/

I aquí, es poden reservar entrades (les entrades són gratuïtes, però cal reservar-les): http://lagranpantallafestival.elparlante.es/ca/entrades/

En cas que es vulguin reservar packs d’entrades, podeu adreçar-vos a: produccion@lagranpantallafestival.com

Adjuntem la nota i el dossier de premsa, i també el programa del Festival.

El Festival estarà present a la Fira Modernista de Barcelona, al carrer Girona, del 31 de maig al 2 de juny, amb un estand cedit a El Parlante pels veïns de l’AVV Dreta de l’Eixample, amb la col·laboració de la Fundació Enllaç.

Us hi esperem i podeu fer-ne difusió.

Salutacions,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *