Cultura

Festa Major 2020 anul·lada

Després de veure com evoluciona la situació d’emergència sanitària i el més que probable allargament del confinament que s’aprovarà demà al Congreso de los Diputados, la Junta de la Coordinadora hem decidit anul·lar la Festa Major del mes d’abril. Així ho hem comunicat al Districte de l’Eixample, que hi està d’acord.

Tot i que és d’hora per aventurar-nos a dir quan i com tornarem a la normalitat, de ben segur que quan puguem totes tindrem moltíssimes ganes de compartir moments plegades i de gaudir de l’espai públic, de les activitats, de la companyia i la diversió.

És per això que hem plantejat al Districte la possibilitat de poder fer activitats al carrer pels volts de Sant Joan, així com de fer una Festa de tardor una mica més llarga i totes dues opcions es veuen amb bons ulls.

Així doncs, us animem a pensar propostes durant aquests dies de confinament i tan bon punt recuperem la normalitat, farem una trobada per decidir entre totes com i quan podem tornar a sortir al carrer a celebrar-ho plegades.

Fins aleshores, cuideu-vos moltíssim!!!

Coordinadora d’Entitats de Sagrada Família
info@coordinadorabarrisagradafamilia.cat
https://coordinadorabarrisagradafamilia.cat
Twitter: @BarriSaFa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *