De Gènere

[feminismes] Presentació del podcast “Ecofeminismes al Poblet”

Passejada eco-Feminista virtual al Barri de Sagrada Família:
Dissabte 28 de Novembre a les 10 del matí es fa la presentació amb un Podcast dintre de la campanya del 25 de novembre contra la violència vers les dones.
Inscripcions a les adreces del cartell:
aulambiental.org, info@aulambiental.org, 934350547

Dissabte 28 de novembre a les 10h presentarem online el podcast “Ecofeminismes al Poblet”.

Com diu Vandana Shiva “La il·lusió de la Terra i els seus éssers com a matèria primera per a ser explotada amb fins de lucre està creant un món connectat a través de la malaltia”. En aquest podcast descobrirem algunes experiències i projectes locals específics del barri de Sagrada Família que poden connectar amb aquesta perspectiva: sobirania alimentària, qualitat de l’aire, igualtat o salut holística. La situació generada per la crisi sanitària ens ha de permetre apoderar-nos per repensar els sistemes de vida.
Hi participen les entitats i equipaments de la Comissió de Feminismes del PDC Casal De Barri Espai Dos DeuCentre Cívic Sagrada FamíliaBiblioteca Sagrada FamíliaLa caníbalHelia DonesEl Poblet FeministaAVV Sagrada Familiai d’altres entitats del barri Cuchara. Eines d’emancipació alimentàriaEl Guaret, Cos Cooperativa de SalutPIAD Eixample i Aula Ambiental de la Sagrada Famíliai Espai Ambiental Cooperativa

Inscripcions a https://aulambiental.org/inscripcions/info@aulambiental.org o 934 350 547.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *