Cultura

Desitjos de Nadal amb sorpresa

https://mailchi.mp/15720aba4667/desitjos-de-nadal-amb-sorpresa?e=edf6a524b4

Tanquem per vacances de Nadal!

Però abans de qualsevol comiat, ens agradaria compartir amb vosaltres una sorpresa que portem preparant des de fa un temps amb la il·lusió que sortís abans de les vacances de Nadal. Amb totes vosaltres…

Converses: Artistes durant la pandèmia

Converses: Artistes durant la pandèmia és un diàleg que hem tingut amb Ariadna Torner, Elena Tilli i Susana Isunza, tres artistes de diferents disciplines, on hem tingut l’oportunitat de conèixer les diferents realitats que han viscut les persones que viuen i treballen de l’art tots aquests mesos, d’ençà que va començar la pandèmia fins ara.
Les persones que ens seguiu per xarxes socials, sabeu que des de l’inici de la pandèmia vam engegar la campanya #culturaenquarentena, una campanya amb l’objectiu de donar suport i difondre propostes de les diferents companyes del sector cultural. Seguint aquesta línia, volem continuar fent d’altaveu i amb aquesta conversa on line hem generat un espai on aquestes mateixes companyes han pogut expressar amb les seves pròpies paraules tot el que això els hi està generant i quin impacte real està tenint de la mà d’artistes que es trobaven a la programació de l’Ateneu.
Cliqueu aquí per accedir al vídeo al nostre canal de Youtube, i no dubteu en compartir-lo amb totes les persones del vostre entorn: https://youtu.be/ptSN1YBQAzk
https://www.youtube.com/watch?v=ptSN1YBQAzk&feature=youtu.be

També volem tancar agraint a totes les persones que heu continuat formant part de l’Ateneu aquests mesos participant de les diferents activitats, tant presencials com telemàtiques. Tot i els diferents obstacles, tanquem aquest any contentes de la feina feta i amb ganes de continuar engruixint el teixit comunitari del barri. De cara al gener, l’Ateneu tornarem a l’atenció al públic el dilluns 11 en el nostre horari habitual (de 17 a 21 h).

I ara si, us desitgem unes molt bones festes, cuideu-vos i una bona entrada d’any!!

Una abraçada,

L’equip tècnic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *