Urbanisme, Mobilitat i Medi Ambient

CONVOCATÒRIA MANIFESTACIÓ 16 DE FEBRER-SAGRADA FAMÍLIA

Data: Dissabte, 16 Febrer, 2019 – 12:00
Lloc: ARAGÓ-MARINA

CONVOCATÒRIA MANIFESTACIÓ 16 DE FEBRER-SAGRADA FAMÍLIA

Els veïns i veïnes de l’entorn de la Sagrada Família, convoquem a tots els ciutadans de Barcelona a la manifestació del proper dia 16 de febrer, que partirà del carrer Aragó-Marina i farà el recorregut pels carrers que envolten el Temple.

Aquesta manifestació es fa per rebutjar els acords urbanístics, pactats entre l’Ajuntament i la Junta del Temple, que preveuen l’expansió de la Basílica cap a l’espai públic, als carrers Provença i Mallorca, condemnant a centenars de habitatges a l’expropiació.

Amb l’aprovació d’aquests plans urbanístics el Temple es consolidarà com a un gran parc temàtic, per engreixar el gran negoci que avui en dia és la Sagrada Família, en contra del drert dels veïns als seus habitatges.

La manipulació que s’està fent de la figura d’Antoni Gaudí, per intentar justificar allò que és injustificable, resulta grotesca per part de la Junta del Temple i del propi Ajuntament de Barcelona.

No es pot permetre la venda d’un barri als interesos d’una entitat privada, que mai s’ha preocupat per la inserció del Temple en el barri i la ciutat.

La Sagrada Família es pot finalizar, respectant el creixement de la ciutat al llarg de l’últim segle, conforme als succesius plans urbanístics.

El PGM, fet a mida del Temple, s’ha de derogar i substituir-lo per un nou pla, que contempli i integri les dues realitats.

Tot i que Ajuntament i la junta del Temple volen amagar el debat de la inserció del Temple en la ciutat, és hora d’obrir un veritable procés participatiu, per definir les bases de les veritables tansformacions urbanístiques, que s’han de portar a terme a l’entorn de la Sagrada Família.

Els acords del Temple amb l’Ajuntament, fets a esquenes del barri i de la ciutat, no ens serveixen ni responen a l’interès general. És per això que demanem la retirada d’aquestes iniciatives urbanístiques, abans de la seva aprovació definitiva, i cridem a la ciutadania a manifestar-se per aconseguir-ho

Barcelona febrer de 2019

AAVV Sagrada Família

Afectats pel PGM del Temple

Organitza: Associació veïns i veïnes Sagrada Família (Barcelona)
                       Afectats pel PGM del Temple

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *