Vaga Feminista - 8 de març, Casal de Barri Espai 210

Data: 
Dijous, 8 Març, 2018 (Tot el dia)
Lloc: 

Espai 210 ( c/.Padilla 210, baixos ) i... a tot arreu

Amb motiu de la vaga feminista convocada el pròxim dijous 8 de març - Dia Internacional de la Dones, hem decidit com a entitat adherir-nos-hi i per tant El Casal de Barri Espai 210 romandrà tancat durant tot el dia.

Considerem cabdal secundar la vaga perquè volem visibilitzar la important càrrega del treball domèstic i de cures que, encara avui en dia, segueix recaient majoritàriament en les dones; per combatre la discriminació salarial pel fet de ser dones, de menyspreu i d’assetjament sexual en l’àmbit laboral; per reivindicar el dret a una educació pública, laica i feminista; per dir PROU a les violències masclistes, quotidianes i invisibilitzades que viuen les dones sigui quina sigui la seva edat i condició.

Aquesta vaga, va més enllà de ser una vaga laboral, és una vaga també estudiantil, de consum i de cures. Per tots aquests i molts altres motius, el 8 de març l’Associació Xarxa Dos Deu és suma a la #vagafeminista.

Visca la lluita feminista!

PD: Adjuntem en el present correu més informació sobre la #vagafeminista i us animem a que si feu vaga, participeu de les diverses activitats que s’estan organitzant durant tot el dia des dels diversos comitès de vaga de cada districte.

Enllaç: https://vagafeminista.cat/

Organitza: 
Associació veïns i veïnes Sagrada Família (Barcelona)
Àmbit:
Abast: