Presentació del documental web sobre la història de La Sedeta

Data: 
Diumenge, 30 Juny, 2019 - 18:00
Lloc: 

Centre Cívic La Sedeta

el diumenge 30 de juny, a les 18 h,
al Centre Cívic La Sedeta.
us informem que el diumenge 30 de juny, a les 18 h, a la sala d'actes del Centre Cívic La Sedeta (c/ Sicília, 321), es presentarà el documental web "Memòria de La Sedeta. Teixint històries de vida".

Aquest documental forma part del Projecte de recuperació de la memòria oral de La Sedeta i es presenta en el marc de la Festa Major del Camp d'en Grassot d'aquest any. El documental recull fragments de les entrevistes fetes a antigues treballadores i treballadors de la fàbrica La Sedeta o als seus familiars, documentació escrita i gràfica sobre la història de la fàbrica, la vida a la fàbrica, la història de la lluita veïnal per guanyar La Sedeta per a equipaments per al barri, el procés participatiu del Projecte del Projecte de recuperació de la memòria oral de La Sedeta i un breu context històric.

El Projecte de la memòria oral de La Sedeta recupera una part del patrimoni històric i cultural del Camp d’en Grassot i vincula el passat i el present del territori. Moltes treballadores i treballadors de l’antiga fàbrica Pujol Casacuberta eren veïnes i veïns del barri, que anys després van lluitar per aturar l’enderroc de l’edifici fabril per destinar-lo a equipaments educatius i socioculturals.

Aquest projecte també vol retre homenatge a totes les treballadores i treballadors de l’antiga fàbrica tèxtil que, amb el testimoni de les seves vivències i els seus records, han contribuït a embastar i filar la memòria oral de La Sedeta.

Ens agradaria molt comptar amb la vostra assistència a l’acte del proper diumenge 30 de juny, a les 18 hores. Us hi esperem!

Cordialment,

Organitza: 
Centre Cívic La Sedeta
Àmbit:
Abast:

Comentaris

"Memòria de La Sedeta. Teixint històries de vida".