Mobilització: Prou bloqueig polític, unim els tramvies!

Data: 
Dissabte, 20 Gener, 2018 -
11:00 a 13:00
Lloc: 

11h Plaça de les Glòries, 12h Plaça Mossèn Cinto Verdaguer, 11h Plaça Francesc Macià

Ja han passat 17 anys, des de què l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) va aprovar tant el Trambaix i el Trambesòs, inaugurats el 2004, com la seva interconnexió al llarg de tota la Diagonal. L'enllaç d'aquest transport públic és víctima d'un BLOQUEIG POLÍTIC que ja dura massa temps i perjudica importants connexions entre 9 municipis de l'Àrea Metropolitana, centres universitaris i de recerca i barris de Barcelona. Per això, entitats del Baix Llobregat, Besòs i Barcelonès hem decidit mobilitzar-nos sota aquest manifest.

Des de [COLOCAR AQUÍ NOM DE LA VOSTRA ENTITAT] demanem la vostra implicació a la marxa "Prou Bloqueig Polític, Unim els Tramvies!". L'acte consistirà en una doble marxa que s'iniciarà simultàniament el proper dissabte 20 de gener, a les 11 hores, des de dos punts de sortida, la parada de Glòries i la de Francesc Macià. Des d'aquestes parades ens dirigirem a peu, en bicicleta, patins o patinet fins al punt de trobada de la plaça Verdaguer, al Passeig Sant Joan. Allà llegirem el manifest i les diferents entitats podran participar fent activitats.

COM COL·LABORAR AMB LA MOBILITZACIÓ?

1. FENT DIFUSSIÓ. Hi ha diverses vies:
Imprimint el cartell i posant-lo en un lloc visible a l'associació de veïns i veïnes, al lloc de treball, a les botigues, etcètera.
Comparteix el cartell a les xarxes sota el hashtag #UnimElsTramvies amb els motius que consideris per a la unió.
Si tens facebook, pots baixar-te aquesta capçalera per al teu mur, confirmar la teva assistència i compartir l'esdeveniment de la mobilització.
Reenviant aquest correu electrònic als teus coneguts.
2. ASSISTIR A LA MARXA I CONVIDAR ENTITATS A FER-HO. Podeu assistir a la marxa individualment o formar part d'alguna comitiva d'alguna entitat que conegueu. Les entitats que ho desitgin poden fer una inscripció com a entitat, tot indicant a quina de les dues capçaleres voldran participar (la que surt de Francesc Macià o de Glòries).

3. VOLS PINTAR DE VERD LA DIAGONAL? Es tracta d'una acció simbòlica consistent en posar-se un impermeable de color verd, que tindrà motius gràfics en suport de la connexió dels tramvies. Té un cost molt baix, 3 € per i és de gran utilitat. Si vols que et reservem un impermeable escriu-nos a info@unimelstramvies.org.

Hem de ser una bona colla... perquè canviï el model de mobilitat, ens facilitin l'accés al transport públic (el més ben valorat de tots, per cert) i així poder disminuir la contaminació atmosfèrica.

Moltes gràcies per la vostra participació!

Més informació a www.UnitsPelTramvia.org
--
Heu rebut aquest missatge perquè esteu subscrit al grup "Units Pel Tram" de Google Groups.
Per cancel·lar la subscripció a aquest grup i deixar de rebre els seus missatges, envieu un correu electrònic a diagotram+unsubscribe@googlegroups.com.
Si voleu publicar missatges en aquest grup, envieu un correu electrònic a diagotram@googlegroups.com.
Per veure més opcions, visiteu https://groups.google.com/d/optout.
--
Heu rebut aquest missatge perquè esteu subscrit al grup "grup treball assemblea SF" de Google Groups.
Per cancel·lar la subscripció a aquest grup i deixar de rebre els seus missatges, envieu un correu electrònic a grup-treball-assemblea-sf+unsubscribe@googlegroups.com.
Si voleu publicar missatges en aquest grup, envieu un correu electrònic a grup-treball-assemblea-sf@googlegroups.com.
Per veure aquest debat al web, visiteu https://groups.google.com/d/msgid/grup-treball-assemblea-sf/CAMLvqR_2KOm....
Per veure més opcions, visiteu https://groups.google.com/d/optout.

Organitza: 
PTP, Catalunya Camina, Units pel Tram, BACC
Ecologistes en acció, Plataforma per la qualitat de l'aire
Abast: