Funcionament SOAPI

Des del Servei d’Orientació i Acompanyament per a Persones Immigrades (SOAPI) de l'Ajuntament de Barcelona us informem que hem adaptat la nostra activitat a les mesures adoptades per l’Ajuntament de Barcelona orientades a contenir l’expansió del coronavirus i protegir els col·lectius més vulnerables.

S'atura fins a nova instrucció l'activitat presencial, tant amb usuaris com amb professionals dels serveis i entitats. Però, durant aquesta situació excepcional, les professionals del servei fem teletreball, garantint l'atenció a persones usuàries i als/les professionals dels serveis i entitats per fer consultes i seguiment via telemàtica, mitjançant telèfon, email i missatgeria de whatsapp. Als professionals us demanem que utilitzeu com a via principal de contacte l'email, per evitar saturar els mòbils.

Creiem important continuar oferint tota la informació, orientació i suport que puguem aportar per resoldre les consultes i tràmits que siguin necessaris, així com per objectivar i tranqulitzar, especialment aquests dies en que moltes persones sumen al confinament la preocupació sobre la seva situació particular d'estrangeria o asil/refugi, sovint també per la cobertura de les seves necessitats bàsiques i fins i tot la incertesa sobre l'accés al sistema sanitari públic.

Us mantindrem informats/des dels canvis que es puguin produir. Gràcies per la vostra col.laboració.

Us recordem els contactes als quals us heu d’adreçar segons el districte de residència de l'usuari

Abast: