Concert Solidari de Nadal per una Infància Lliure de Violència

Data: 
Divendres, 16 Desembre, 2016 - 18:00
Lloc: 

Centre Cívic Sagrada Família, Provença 480

Concert Solidari en benefici del projecte DAMARA que organitzem el divendres 16 de desembre al Centre Cívic Sagrada Família.

Us convidem a acompanyar-nos i a dorna-nos un cop de mà en difondre aquest projecte de base on les companyes, activistes professionals, fan una contribució en la recuperació de les nenes i nens que pateixen situacions de violència de diferents tipologies, però especialment violència masclista.

Trobareu tota la informació del Concert i com adquirir la vostra entrada al document adjunt.

L'aportació al projecte DAMARA també es pot fer a través de:

* Donatiu a partir d'1€ via transferència bancària

Indiqueu el concepte "DONATIU INFANCIA" i el vostre nom si voleu sol·licitar certificat fiscal de donació que permet desgravar el 75% de l'import del donatiu realitzat per donatius fins a 150€ i el 27,50% a partir de 150€ de donatiu.
Sol·liciteu el certificat a: donatius@fundacioaroa.org
(Els donatius realitzats a la Fundació Aroa gaudeixen dels beneficis fiscals recollits a la Llei 26/2014, per la qual les persones i les empreses tenen dret a deduir elsseus donatius en la declaració de renda o de societats).

* Plataforma WAPSI.ORG:
Compra online a la botiga que t'interessi des d'aquesta plataforma, selecciona Fundació Aroa i destinaràn un % de la teva compra al projecte. https://wapsi.org/

Organitza: 
Fundació Aroa - Espai 210
Abast: