AUDIÈNCIA PÚBLICA 8 DE JULIOL 19:00 H. - DISTRICTE DE L'EIXAMPLE

http://p3trc.emv2.com/HM?b=m9-rwoA21EC4ExN6uJRRbwOgHdVqR8WCoQkkKA6UTgN9vOcrkmN0HBRSWRel_0O9&c=S3...

L’Audiència Pública se celebra a la Sala de Plens del Districte i serà retransmesa en streaming a través de la pàgina web del Districte i de la plataforma digital de participació de l'Ajuntament de Barcelona, Decidim.barcelona. Per garantir les distàncies de seguretat entre persones, l’aforament serà limitat. Cal fer reserva prèvia de plaça fins a 24 hores abans de la celebració de l’Audiència, indicant, entre d’altres, la pregunta o petició que es vol formular.

Sala de plens de la Seu del Districte (c. Aragó, 311)
Dimecres 8 de juliol 19 h

Us adjunto convocatòria sessió ordinària semi-presencial de l’Audiència Pública que tindrà lloc el dia 8 de juliol de 2020, a partir de les 19h hores., perquè si us plau la feu extensiva les entitats del barri, incloent-hi en aquesta ocasió la següent NOTA IMPORTANT:

NOTA IMPORTANT

Quant a les possibles intervencions de les entitats i de la ciutadania , s'informa que:

1. La sessió d’aquesta Audiència Pública, donat l'actual context Post-Covid-19, se celebrarà de manera semi-presencial a la Sala de Plens i per videoconferència.

2. Les preguntes es formularan via el Decidim.barcelona i es podran introduir fins 24 hores abans de la sessió. El link on s'han d'introduir les preguntes i en el que després es podrà veure la sessió en streaming és el següent:

https://www.decidim.barcelona/assemblies/audiencia-eixample/f/4028/meetings/3574

Si es vol assistir presencialment s’ha de complimentar el formulari, que es troba al mateix enllaç.

3. L’aforament de la Sala de Plens serà limitat a 50 persones, serà imprescindible l’ús de mascareta i s’hauran de seguir les mesures de seguretat-higièniques que s’indiquin.

Salutacions,

Gemma Inglada
Regidoria Districte de l’Eixample

Abast: