Informació General

CONSELL PLENARI 2 DE JULIOL 19:00 H. – DISTRICTE DE L’EIXAMPLE

Data:
Dijous, 2 Juliol, 2020 – 19:00
Lloc:

a la Sala de Plens i per videoconferència

https://ajuntament.barcelona.cat/eixample/ca/noticia/plenari-del-consell…

convocatòria sessió ordinària semi-presencial del Consell del Districte que tindrà lloc el dia 2 de juliol de 2020, a partir de les 19h hores.​, l’ordre del dia i fitxer per si volen enviar la sol·licitud d’intervenció al correu de Regidoria, perquè si us plau la feu extensiva les entitats del barri, incloent-hi en aquesta ocasió la següent NOTA IMPORTANT:

NOTA IMPORTANT

Quant a les possibles intervencions de les entitats i de la ciutadania en els punts de la part decisòria, de la part d’impuls i control i del torn final obert de paraules de l’ordre del dia, s’informa que:

1. La sessió d’aquest Ple, donat l’actual context Post-Covid-19, se celebrarà de manera semi-presencial a la Sala de Plens i per videoconferència, serà difosa pel canal YouTube de l’Ajuntament de Barcelona i podrà seguir-se a través del següent enllaç: https://youtu.be/-0xXs44CNCA

2. Les ciutadanes i ciutadans que vulguin intervenir sota un punt de l’ordre del dia, podran registrar-les pels següents canals:

a) Podran presentar dites sol·licituds d’intervenció mitjançant la plataforma IRIS, fins a les 12:00 hores del dia 1 de juliol, en l’apartat d’òrgans de participació de les informacions i consultes de la web municipal on hi haurà un d’específic per al Plenari del Districte, que inclourà un formulari amb uns camps específics, continguts en els enllaços següents, a triar pels peticionaris, en llengua catalana o castellana:

català

cast​ellà

b) Enviant un correu a Regidoria: regidoria.eixample@bcn.cat , enviant el full adjunt “Full Plenari Regidoria Eixample.docx” degudament complimentat. El termini d’enviament serà fins a les 12:00 hores del dia 1 de juliol.

Per l’assistència presencial, heu d’indicar i demanar en qualsevol del dos canals, la reserva de plaça per la Sala de Plens.

3. La Presidència del Consell del Districte donarà compte en el punt a què es refereixin, de les sol·licituds de participació rebudes mitjançant aquests canals, donant la paraula durant la sessió al regidor del Districte per què doni resposta (i/o doni la paraula als/les consellers/es de govern o a algun/s altre/es responsable/s del Districte, si escau, per donar-hi resposta).

4. L’aforament de la Sala de Plens serà limitat, serà imprescindible l’ús de mascareta i s’hauran de seguir les mesures de seguretat-higièniques que s’indiquin.

Salutacions,

Gemma Inglada
Regidoria Districte de l’Eixample
Tel. 93 291 6215

Organitza:
AJ-BCN Districte

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *