Informació General

Consell Ciutadà i Consell Plenari de Districte el 3 de desembre

Per la vostra informació, us remetem la convocatòria, l’ordre del dia i fitxer per si voleu enviar la sol·licitud d’intervenció al correu de Regidoria, de la sessió ordinària telemàtica del Consell Plenari del Districte de l’Eixample, que es celebrarà el proper dia 3 de desembre de 2020, a les 18:00 h., a la Sala de Plens de la Seu del Districte.

NOTA IMPORTANT:

Quant a les possibles intervencions de les entitats i de la ciutadania en els punts de la part decisòria, de la part d’impuls i control de l’ordre del dia, s’informa que:

1. La sessió d’aquest Ple, donat l’actual context, es celebrarà de manera telemàtica a la Sala de Plens i per videoconferència, serà difosa pel canal YouTube de l’Ajuntament de Barcelona i podrà seguir-se a través del següent enllaç: https://youtu.be/E87ARbMinzs

2. Les ciutadanes i ciutadans que vulguin intervenir sota un punt de l’ordre del dia, podran registrar-les pels següents canals:

a) Podran presentar dites sol·licituds d’intervenció mitjançant la plataforma IRIS, fins a les 12:00 hores del dia 2 de desembre, en l’apartat d’òrgans de participació de les informacions i consultes de la web municipal on hi haurà un d’específic per al Plenari del Districte, que inclourà un formulari amb uns camps específics, continguts en els enllaços següents, a triar pels peticionaris, en llengua catalana o castellana:

català
cast​ellà

b) Enviant un correu a Regidoria: regidoria.eixample@bcn.cat , enviant el full adjunt “Full Plenari Regidoria Eixample.docx” degudament complimentat. El termini d’enviament serà fins a les 12:00 hores del dia 2 de desembre.

Les ciutadanes i ciutadans que vulguin intervenir directament via telemàtica, ho hauran d’indicar. El mateix dia del Plenari rebran l’enllaç corresponent per poder-se connectar.

3. La Presidència del Consell del Districte donarà compte en el punt a què es refereixin, de les sol·licituds de participació rebudes mitjançant aquests canals, donant la paraula durant la sessió al regidor del Districte per què doni resposta (i/o doni la paraula als/les consellers/es de govern o a algun/s altre/es responsable/s del Districte, si escau, per donar-hi resposta).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *