Cultura,  De Gènere,  Serveis a les persones

Avanç de la programació feminista de març · Casal de Barri Espai 210

 

Taller artístic de creació de joies: En aquest taller de creació de joies reivindicatives crearem plegades els nostres accessoris per dur-los a la manifestació del 8 de març. Co-organitza Hèlia i Xarxa Dos Deu. Dinamitza Cactus Chicana. Divendres 4 de març de 18:30h a 20:15h.

Cinefòrum Mirades Queer i feministes: S’exploraran les dimensions estètiques i polítiques de l’obra d’algunes cineastes LGTBI, amb la presentació, projecció i posada en comú entorn de diferents peces curtes. Organitza Xarxa Dos Deu. Dinamitza La Calumnia, col·lectiu que treballa entorn de les genealogies, formes i autories LGTBI al cinema. Divendres 11 de març de 18:450h a 20:30h.

Taller de “Clown” i risoteràpia: Aquest taller combina recursos expressius del cos, jocs i danses com a mitjà per alliberar un riure sincer, la tensió, i gaudir del contacte amb les altres persones. Co-organitza Xarxa Dos Deu i PIAD. Dinamitza PIAD. Dimecres 16 de març de 18:30h a 20:30h.

En el marc de La Plaça (un espai pensat per facilitar l’accés i el coneixement sobre recursos, projectes, entitats, serveis, equipaments i facilitar l’enxarxament i els vincles comunitaris al barri de la Sagrada Familia), que tindrà lloc el proper 20 de març al Mercat de Pagès de la Sagrada Familia  (C/ Marina amb Provença), gaudirem de dues activitats feministes:

Activitat familiar Contacontes coeducatiu: Una proposta divertida per a les criatures, un espai per a la creativitat, la reflexió i la construcció de la personalitat, on gaudir de nous relats que possibilitin l’ampliació de l’imaginari de les més petites propiciant realitats diverses i identificacions més autèntiques i alliberadores. Organitza Xarxa Dos Deu. Dinamitza Gogaritxi. Tindrà lloc durant el matí.

El Poblet Feminista: El Poblet Feminista és un col·lectiu del barri de la Sagrada Familia del que formen part més de 10 entitats i organitzacions de manera activa. Comptarà amb una paradeta informativa per sensibilitzar de tota la tasca que du a terme al territori, entre elles, l’aplicació del Protocol d’agressions masclistes a la festa major de la Sagrada Familia. Tindrà lloc durant el matí. No calen inscripcions.

Exposició Quin temps tenim?: Per  què  ens  falta  temps?  Com  es pot  fer compatible  la  jornada  laboral  amb  les  necessitats  de  cura  i atenció  de  les persones?  Qui  se  n’ha  d’ocupar?  D’això  en  parla l’economia  feminista i aquesta exposició,  dels rols  tradicionals  de gènere  que  assignen  les  tasques  de  reproducció  i sosteniment  de la  vida  a  les  dones.  Aquests  ja  no  tenen  vigència  i  és necessària una  reorganització  del  temps  per  poder  garantir  el  benestar  de les persones. Del 7 al 31 de març. No calen inscripcions. 

Per a més informació e inscripcions, podeu trucar al 930153733 o escriure a informacio@espai210.org. 

Us animem a participar de les activitats així com també a fer-ne difusió! Per un mes de març feminista, combatiu i organitzat!