Cultura

actes de Carnaval al Camp d’en Grassot

Des del Centre Cívic La Sedeta hem fet un recull d’imatges d’anteriors Carnavals al barri del Camp d’en Grassot: de la celebració del Dijous Gras amb la festa infantil de Carnaval a la plaça la Sedeta (organitzada pel Casal Infantil La Sedeta) i el Ball de Carnaval per a la gent gran (organitzada per l’Associació de Pensionistes i Jubilats La Sedeta), i del Dissabte de Carnaval amb la Rua pels carrers del barri i l’espectacle familiar a la plaça La Sedeta el dissabte de Carnaval (organitzada pels serveis del Centre Cívic La Sedeta, el Districte de Gràcia i les Entitats de l’entorn de La Sedeta). Aquest recull fotogràfic l’hem penjat al Yotube de La Sedeta, link: https://www.youtube.com/watch?v=ONIkSQh-rJ0

El Casal Infantil de La Sedeta ha fet la gravació d’una cançó original per acompanyar un videoclip amb les gravacions de disfresses que les enviïn les famílies. Us adjunto el cartell amb tota la informació.
També han fet el rei Carnestoltes de la Sedeta, que es treu cada tarda a la plaça La Sedeta del 8 al 13 de febrer per a tothom que vulgui fer-se fotos amb ell.
L’horari del rei Carnestoltes és de dilluns a divendres, de 16 a 19.30 h i el dissabte de 10 a 14 h.
Totes les fotos que arribin via mail a casalinfantil@sedeta.com es penjaran a l’Instagram @cilasedeta. També les podeu etiquetar amb: @cilasedeta o #Carnestoltessedeta2021

Per la seva part, l’Associació de Veïns del Camp d’en Grassot ha organitzat un concurs de disfresses virtual des de l’11 fins al 17 de febrer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *