De Gènere

Acte de difusió Tasharuk i Cicle formatiu en VM! ❤

Acompanyeu-nos el proper dilluns 25 d’octubre de 19h a 20h a la presentació online de www.tasharuk.cat amb la cineasta Mahassen Naser El Din (https://tasharuk.cat/cineasta/mahassen-naser-el-din/) des de Jerusalem, Palestina.

Parlarem del rol de les cineastes palestines i desenterrarem moltes dones oblidades per la història. Pots veure el seu documental “Restored pictures” gratuïtament a https://tasharuk.cat/curts/

L’acte serà en català amb traducció simultània a l’anglès. 

També us animarem a visitar el web Tasharuk, que significa “compartir” en àrab. Aquest espai virtual és fruit del treball conjunt d’ Hèlia, Sodepau i Escola Cultura de Pau, i de les ONG palestines WSC i Family Defense Society amb el suport de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament. 

Per participar en aquest acte serà necessària inscripció prèvia omplint el següent formulari.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ
ambé volem convidar-vos un cop més al proper taller del Cicle formatiu en violències masclistes “Dones palestines, violències i resistències”, amb l’Escola de Cultura de Pau, el 22 d’octubre de 11h a 12h via directe d’Instagram.

Trobareu tots els tallers online aqui, al nostre canal de Youtube!

I per acabar, us demanem sisplau si podeu dedicar dos minuts a respondre l’enquesta del Cicle 2020-2021 que ens ajudarà en la seva continuitat, clicant aqui.