Informació General

Les retallades també han arribat a Sagrada Família

El passat dia 12 varem tenir una trobada amb el comitè d’empresa de l’Hospital Dos de Maig.

I ells ens varen posar al corrent de la situació actual.

El 2 de maig es va tancar una planta d’aproximadament 35 llits, durant el mes d’abril es varen acomiadar 40 treballadors (no fixes) i els fixes es varen re condicionar en altres plantes i serveis.

S’ha notificat que els mesos de juliol i agost es tancarà una altra planta 35 llits més. La idea primera es de tornar a obrir passat l’estiu???
Tenim de tindre en compte que els llits concertats amb el Catsalut son 90. Per el qual al mesos de juliol i agost solament en quedaran uns 30 llits.

Com sabreu l’Associació va començar una recollida de signatures i els treballadors de l’Hospital han començat unes manifestacions periòdiques que es fan cada dimecres en dos torns: primer a les 13 h. fins les 14 h. a Industria – Dos de Maig i segon a les 14,45 h. fins a les 15,30 h. al mateix indret.

Les retallades i aturades que estan fent la Conselleria de Sanitat en quan al preu del servei (sensiblement més baix) i el nombre de serveis concedits (quelcom menys) representen uns ingressos totalment insuficients per atendre amb un mínim de cura tots els serveis. Per el qual el Consorci Sanitari Integral que és la empresa “privada” que gestiona l’Hospital es veu obligada a retallar mitjans per poder fer front a la seva activitat.
Cal aclarir que Consorci Sanitari Integral està constituït per varis ajuntaments del Baix Llobregat i de la pròpia Generalitat.

Veniu al local de l’Associació, si encara no heu signat i feu signar als parents, veïns amics i coneguts i si voleu i podeu ens veiem a Industria – Dos de Maig els dimecres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *