Migrants
Data: Divendres, 8 Setembre, 2017 – 21:00
Lloc: DRETA DE L’EIXAMPLE – Pati de la Casa Elizalde

Aquest divendres, dia 8, iniciem la 2a. edició de Cinema Refugi.

Cinema Refugi vol oferir, a través del territori cinematogràfic transfronterer, un relat veraç que aporti una visió àmplia sobre els motius dels desplaçaments forçats pels quals les persones es veuen obligades a buscar protecció internacional a l’exterior dels seus països d’origen.

L’acció Cinema Refugi és, sobretot, constructiva i portadora d’esperança: mostra la realitat dels éssers humans en intentar formes de resiliència, la lluita per recollir els trossos d’una identitat fragmentada de les persones que fugen de la guerra i de la misèria i, reconstruir la vida.

Cinema Refugi tracta l’emergència humanitària global que vivim i la necessitat de construcció d’una veritable ciutat d’acollida apel·lant a la ciutadania en el seu compromís solidari davant el sofriment de les persones refugiades.

CINEMA REFUGI

Les projeccions del Cicle Cinema Refugi es faran a diversos espais públics de la ciutat. Les sessions s’acompanyaran de la presentació de la pel·lícula per part d’un@ representant d’una entitat que treballa en defensa dels Drets Humans i del realitzador@ de la mateixa o d’una persona especialista en cinema.

Les sessions començaran a les 21.00 h., la projecció de la pel·lícula serà a les 21.30.
L’entrada, lliure.

Us enviem el cartell i el flyer. Us preguem en feu difusió.
US ESPEREM!!!!!

Sònia Abella
Associació Ulysses-La Reserva

Organitza: Associació Ulysses-La Reserva

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *