Urbanisme, Mobilitat i Medi Ambient

2n Fòrum veïnal sobre turisme

El divendres 18 i el dissabte 19 de maig l’Assemblea de Barris per un Turisme Sostenible (ABTS) organitza el 2n Fòrum veïnal sobre turisme, que comptarà amb la participació de 12 de les, fins ara, 16 ciutats i regions del Sud d’Europa integrades en la xarxa SET.

L’objectiu del Fòrum és abordar la realitat que suposa el sector turístic com a indústria extractiva a Barcelona i el Sud d’Europa, les seves conseqüències i el paper del moviment veïnal en aquest conflicte. Ho farem en diversos tallers, xerrades i debats, així com en una ruta crítica. També hi haurà moments d’esbarjo, sociabilitat i cures. T’adjuntem el programa complet d’activitats, que també trobaràs en aquest enllaç. Així mateix, t’adjuntem el pòster i el detall de la ruta crítica.

El 2n Fòrum veïnal sobre turisme és gratuït, auto-organitzat i auto-finançat i la inscripció és grauïta. Em vull inscriure al 2n Fòrum veïnal sobre turisme!

Segueix les informacions del 2n Fòrum veïnal sobre turisme als comptes de twitter de Gràcia, cap a on vas? (@graciaonvas) i de l’ABTS (@AssBarrisTS) amb les etiquetes #2FVTurisme #SETnert #SETouristification

T’hi esperem!

Plataforma Gràcia, cap a on vas?

https://graciacapaonvas.wordpress.com

https://www.facebook.com/graciaonvas

twitter.com/graciaonvas

Si tu o algú altre vol rebre les convocatòries de la Plataforma, envia un mail a plataformagraciaonvas@gmail.com amb el títol “Alta llista distribució”, i t’inclourem el més aviat possible.Vigila que potser els correus t’entraran al Correu bross

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *