Informació General

27GENER – JORNADA PARTICIPATIVA ATENEU

Data:
Dissabte, 27 Gener, 2018 – 10:00
Lloc:

Espai 210 ( c/.Padilla 210, baixos )

ENTRE TOTES CONSTRUÏM EL NOU ATENEU
Continuem Pensant el Model de Gestió del Nou Ateneu:
PROJECTE – NORMATIVA – REGLAMENT

S’inclou: cartell + 2 escrits:

Adjunt hi trobareu la proposta de document que defineix, la missió, la visió, els objectius, els valors i el model organitzatiu i d’activitats de l’Ateneu. Aquest document és una proposta que intenta recollir la feina portada a terme durant les jornades participatives del darrer any. Com a proposta és esmenable per part dels veïns i veïnes, per tal de millorar-lo entre totes i tots. Amb aquest objectiu, us demanem que de cara al debat, porteu treballades les possibles esmenes, de manera que especifiqueu el punt que voleu esmenar, i el canvi que proposeu.
(Resum del projecte del nou ateneu al barri de la Sagrada Família.pdf)

Aquest document te com a objectiu, la descripció global del projecte de l’Ateneu a Sagrada Família, amb la mirada posada en la documentació a presentar al Districte de lEixample, per optar a la concesió de la gestió d’aquest equipament.
Es un projecte de gestió comunitaria, que ha de culminar el procès que les entitats i veïnes del barri hem desenvolupat al llarg dels últims mesos.
El document es un esquema que s’ha de desenvolupar per capìtols en els proxims 6 mesos, per tenir-lo enllestit a finals de l’estiu de 2018.
(PROJECTE D%27ateneu. Corr..pdf )

Desitjem la vostra participació!!!
Us hi esperem!!!

Organitza:
Grup Ateneu Barri

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *