Cultura

10 de juny, hola de nou!

https://www.museunacional.cat/crm/obrim/ObrimCAT.html

Ha arribat el dia! Teníem moltes ganes de reobrir el Museu i de dir-te “hola” de nou.

Obrim preparats amb les mesures necessàries perquè tinguis una visita segura i confortable, i amb algunes novetats pensades per facilitar-te el retorn al Museu.

Perquè puguis aprofitar al màxim el cap de setmana, hem allargat els horaris i estarem oberts de dimecres a diumenge des de les 10 fins a les 20 h.

Per facilitar-te l’arribada al Museu, trobaràs un bus gratuït que et portarà des de la plaça d’Espanya – Av. Maria Cristina fins a les portes del Museu. Cada 30 minuts, tots els divendres, dissabtes i diumenges (del 12 de juny al 27 de setembre).

Per celebrar aquest retrobament amb l’art fem una promoció especial en l’entrada general del Museu: per cada dues entrades que compris, una et sortirà gratuïta.

I quan arribis al Museu o per anar preparant la teva visita des de casa, descarrega’t les nostres apps gratuïtes, que t’ofereixen diferents itineraris a través de les obres de la col·lecció.

Ho tenim tot a punt perquè gaudeixis d’una visita segura i confortable!

Et recomanem que compris la teva entrada en línia, ja que així tindràs accés preferent i ens ajudaràs a fer una millor gestió dels aforaments permesos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *