Informació General

Funcionament SOAPI

Des del Servei d’Orientació i Acompanyament per a Persones Immigrades (SOAPI) de l’Ajuntament de Barcelona us informem que hem adaptat la nostra activitat a les mesures adoptades per l’Ajuntament de Barcelona orientades a contenir l’expansió del coronavirus i protegir els col·lectius més vulnerables.

S’atura fins a nova instrucció l’activitat presencial, tant amb usuaris com amb professionals dels serveis i entitats. Però, durant aquesta situació excepcional, les professionals del servei fem teletreball, garantint l’atenció a persones usuàries i als/les professionals dels serveis i entitats per fer consultes i seguiment via telemàtica, mitjançant telèfon, email i missatgeria de whatsapp. Als professionals us demanem que utilitzeu com a via principal de contacte l’email, per evitar saturar els mòbils.

Creiem important continuar oferint tota la informació, orientació i suport que puguem aportar per resoldre les consultes i tràmits que siguin necessaris, així com per objectivar i tranqulitzar, especialment aquests dies en que moltes persones sumen al confinament la preocupació sobre la seva situació particular d’estrangeria o asil/refugi, sovint també per la cobertura de les seves necessitats bàsiques i fins i tot la incertesa sobre l’accés al sistema sanitari públic.

Us mantindrem informats/des dels canvis que es puguin produir. Gràcies per la vostra col.laboració.

Us recordem els contactes als quals us heu d’adreçar segons el districte de residència de l’usuari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *