Tenim més de 8.000 raons i les volem compartir amb vosaltres | 25 anys de SAiD

El Servei d'Atenció i Denúncia compleix 25 anys

El 1992 SOS Racisme va crear el Servei d'Atenció i Denúncies per a Víctimes de Racisme i Xenofòbia (SAiD). Un servei pioner i únic a Catalunya, per la seva especialització, professionalització i experiència.

Des d'aleshores hem acompanyat, informat i hem representat jurídicament més de 8.000 persones. I celebrem haver estat aquí per fer-ho.

Però això també significa que durant aquests anys s'han donat (i es continuen donant) milers de discriminacions racistes, agressions i violacions de drets. I això no ho celebrem, ho combatem.

Per aquest motiu, us convidem a compartir amb nosaltres aquest espai per trobar-nos i construir plegades. Un espai de memòria i resistència, que crearem a Cotxeres de Sants (carrer de Sants,79 Barcelona) el proper dimecres 8 de novembre.

A les 20h les companyes i companys del SAiD ens donaràn la benvinguda i presentaràn l'acte. Posteriorment les companyes de RUIDO Photo, col·lectiu fotoperiodista, presentaran un dels darrers projectes comuns: "Arxiu il·lustrat de l'odi". També tindrem altres estrenes i persones convidades.

La part de celebració la protagonitzarà el music Wagner Pá.

Podeu ajudar-nos a fer difusio de l'acte apuntant-vos i compartint l'esdeveniment de Facebook

Qualsevol informació, contacteu-nos al 933010597 o a denuncia@sosracisme.org

Us hi esperem!