SERVEI FAMILIES COL·LABORADORES (Associació)

Som un servei que intervé per ajudar a les famílies que puntualment no poden ocupar-se dels seus fills/es per diverses circumstàncies (motius laborals, formatius, familiars o de salut) facilitant-los una altra família propera. Al SFC contem amb un banc de famílies voluntàries, que s'ofereixen per tenir cura dels infants d'aquelles altres famílies que no disposen de xarxa social, familiars, ni recursos econòmics suficients per contemplar altres alternatives.

Necessitem més famílies col·laboradores pel que volem demanar-vos si ara a l'estiu podeu incloure un post a la vostra web o les xarxes socials per difondre el Servei de Famílies Col·laboradores. Us proposem aquest text que hem utilitzat en alguns facebook d'entitats.

També adjuntem l'adreça del vídeo del Servei on una família col·laboradora i una usuària expliquen la seva experiència.

Si necessiteu més informació del Servei, podeu trobar-la a la WEB

http://ajuntament.barcelona.cat/infancia/ca/canal/servei-de-families-collaboradores

o posar-vos en contacte amb nosaltres.

La proposta de post és:
Com cada any moltes famílies tenen dificultats per cuidar als seus infants durant les vacances d'estiu. Les famílies voluntàries del Servei de Famílies Col·laboradores ofereixen un suport a aquests infants durant tot l’any i en especial en aquestes dates assenyalades. Coneix el Servei de Famílies Col·laboradores i animat a participar-hi!
https://www.youtube.com/watch?v=0W1pQwG3Vls

Moltes gràcies per endavant.

Una salutació

Servei de Famílies Col·laboradores (SFC)
de l'Ajuntament de Barcelona
C/ Ca l'Alegre de dalt, 5 - 08024 Barcelona
Tel 93 291 59 66 i 93 291 59 67

Abast: