presentació Llibre "10 años de crisis. Hacia un control democrático de las finanzas" ATTAC

Data: 
Dimecres, 4 Juliol, 2018 - 19:00
Lloc: 

Centre Cívic La Sedeta - Carrer de Sicília, 321

[Acordem] Invitació a la presentació Llibre "10 años de crisis. Hacia un control democrático de las finanzas" ATTAC

​Sabem, pels nostres benvolguts professors crítics i economistes, que els bancs i el sistema financer en general domina l'economia, amb mà de ferro de dictadura financera; però també per moltes històries de vida, per molts aturats, desnonats o empobrits..

Sabem que hi ha una forma de fer les coses, des del poder polític, més justa, igualitària, social, ecològica, democràtica i humana. No obstant això el poder polític s'obstina a fer prevaler les mateixes receptes que han portat a la crisi a la immensa majoria per seguir alimentant la cobdícia d'una minoria. Les receptes que marquen, als polítics, els poders plutocràtics a través de les institucions financeres internacionals.

Sabem que l'actual democràcia no és més que un bonic conte alimentat pels nostres polítics, jutges i acadèmics del sistema, que volen creure en ella perquè aquesta fa veure com que ells governen i els serveix per viure d'un servei cada vegada més professionalitzat, sortir en els mitjans i fer els seus discursos vuits.

Sabem que els senyorets globals de les multinacionals, les corporacions financeres i els seus servidors patris es reparteixen criminalment grans beneficis enfonsant el món del treball, l'economia, la societat i el medi ambient i sense que per això paguin cap impost o contra-prestació a la societat.

Sí, ja coneixem tots els contes, el dolent és que alguns vulguin seguir bressolant-nos en el bressol dels seus contes, en què la recuperació sense canvis substancials és possible, en què amb polítiques d'austeritat i observant les receptes neoliberals de Brussel·les sortirem de la crisi i recuperarem quotes de benestar.

En ATTAC portem 20 anys d'educació popular orientada a la acció, proclamant que un altre Món millor és possible i elaborant alternatives. Ara, quan es compliran 10 anys del Crash de Lehman Brothers, volem convidar-vos a asistir a la presentació d'aquest llibre i a participar al debat posterior. Us esperem!

Organitza: 
ATTAC ACORDEM
Abast: