Llançament de l'enquesta "Habitant en confinament" i estratègia Covid-19

L'Observatori Metropolità de l'Habitatge de Barcelona (O-HB) s'adreçat a la Favb perquè fem difusió entre les AVV d'una enquesta personal sobre l'afectació del confinament segons el tipus d'habitatge. Aquest ha estat, sens dubte, un factor clau de les desigualtats socials. Us animem a emplenar-la.

Llancem una enquesta per analitzar l’afectació del Covid-19 en el sector de l’habitatge

Benvolguts/des,

L’Observatori Metropolità de l’Habitatge de Barcelona (O-HB), integrat en l’Institut d’Estudis Regionals Metropolitans de Barcelona, en col·laboració amb l’Agrupació Arquitectura i Sostenibilitat (AUS) del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, ha llançat una enquesta amb l’objectiu de conèixer en detall l’afectació del Covid-19 en el sector de l’habitatge.

Aquesta enquesta compta amb el suport de les àrees d’habitatge de l’Ajuntament de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona, la Diputació de Barcelona, el departament de Territori de la Generalitat de Catalunya i l’Associació de Gestors d’Habitatge Social de Catalunya.

Mitjançant una sèrie de preguntes dirigides als ciutadans d’entre 14 i 99 anys, l’enquesta “Habitant en confinament” vol donar resposta a aspectes com les condicions d’habitabilitat durant l’estat de confinament, les deficiències dels habitatges (inclòs espais exteriors i comuns) o les dificultats per fer front al pagament dels habitatges, entre moltes altres qüestions.

Tot aquell qui vulgui participar en l’enquesta pot fer-ho en aquest link ( https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSecvehnatSNPOBp1mfIj75hMCLkOEh7nFNn3U651qN2o7XpMg/viewform i a l’apartat Notícies de la web de l’O-HB: ( https://www.ohb.cat/ )

El nostre objectiu és que l’enquesta arribi al màxim nombre de persones, i per aquest motiu us agrairíem molt que ens ajudéssiu a fer-ne difusió.

Moltes gràcies!

Salutacions,

Per a més informació:

Informació O-HB

info@ohb.cat

Anna Vergés
Directora
Plaça de la Vila de Gràcia 6, baixos
08012 Barcelona

Abast: