CELEBRACIÓ DELS 25 ANYS DE LA CONFAVC

Des de la Junta de la CONFAVC volem agrair-vos el vostre acompanyament  a la celebració dels 25 anys de la CONFAVC el passat dissabte 25 de gener a Les Drassanes de Barcelona.


Més de cent persones vinculades a les associacions veïnals van  participar de les ponències i activitats  preparades per aquest esdeveniment.  Estem molt satisfets i satisfetes del resultat, i és per això que volem fer aquest agraïment a tots i totes les persones que van col·laborar per a fer-lo possible.


I aquest agraïment comença amb les persones expertes varem convidar a les tres ponències i a la Taula Rodona, coneixedores en profunditat dels temes que més afecten a  la nostra societat, i que a través de les seves ponències, ens van convidar, a les persones assistents, a més d’una reflexió relacionada amb el passat, present i futur del moviment veïnal.


D’altra banda, també vam gaudir de dos moments molt especials i emotius com varen ser, en primer lloc, durant l’esmorzar,  la presentació de l’exposició “Les dones del moviment veïnal d’ahir i d’avui”, projecte que recull les grans aportacions de les dones a les lluites veïnals.  I, en un segon moment, abans del dinar, de l’espai de reconeixement i homenatge a vint activistes veïnals, a qui els devem molts herències de benestar als barris.


Cal destacar  que la col·laboració en xarxa dóna fruits, com mostra el treball fet amb l’Associació de Dones Periodistes de Catalunya (ADPC), per poder lluir i tenir apunt  per aquesta data l’exposició i el web dels 16 perfils de les activistes veïnals (http://dones.confavc.cat) que vertebren l’exposició.


També són d’agrair les paraules de reconeixement i suport dels representants de les institucions presents.


Per últim, també voldria tenir paraules per aquelles persones que els hagués agradat venir però no van poder fer-ho, però que malgrat tot, vam comptar amb el vostre suport durant la preparació de l’acte, i això també compta.


A totes i a tots, gràcies!


Jordi Giró (President de la CONFAVC)


PD: Al web de la CONFAVC podeu trobar el reportatge fotogràfic dels 25 anys i l’exposició de les dones veïnals:    


Material fotogràfic de l’acte de celebració: http://www.flickr.com/photos/confavc


Material fotogràfic dels 25 anys de la CONFAVC: http://issuu.com/confavc/docs/fem_25_anys_/1?e=4058620/6507840


Llistat dels homenatjats al 25 aniversari:


Manuel Carmona  -  FAV Badalona
 
Julián Carrasco i Alfredo Vela  -  FAV Baix Llobregat


Maria Mas i Manel Andreu  -   FAV Barcelona


Joan Oliva Romero  -  FAV Figueres
 
Glòria Ferrer Pérez  i Manel Pelay Belan  -  FAV Lleida


 Encarna Hermoso i Antonio de pedro García  -  FAV Montcada


 Antonio Gonzalez i Francisco Morales  -  FAV Sabadell
 
Jerónimo Serrano i Pedro Rodulfo  -  FAV Sta. Coloma G.


Elena Regidor i Jesus Jurado  -  FAV Tarragona
 
Ramón Clariana i Apolo  Giménez  -  FAV Terrassa

Abast: