Informació General

interCANVIS!!

Estem molt contentes de presentar-vos la primera iniciativa impulsada per la Taula Social, creada just després del confinament. La xarxa comunitària "interCANVIS" agrupa diferents accions d'intercanvi de roba, objectes, llibres, material de criança i ortopèdic, organitzades per entitats, col·lectius i equipaments del barri al voltant. Alguns projectes ja existien abans al barri (com el Renova la Roba o el PIL) i d'altres s'han creat de nou per reforçar una resposta comunitària a la crisi post-COVID, des d'una mirada solidària i una visió ambiental cap al residu 0.

Abast:

Butlletí Eixample 20 de novembre de 2020

Barris fets a cop de reivindicació veïnal...

Audiències Públiques, Consells de Barri i Festival sobre Tecnologia, Democràcia i Participació!

DIAGNOSI CURES Barri de la Sagrada Família 

Economia de les cures: diagnòstic participatiu al barri de la Sagrada Família, editat pel districte.

Es tracta del recull d'un procés d'estudi i de participació liderat per les companyes del PDC Sagrada Família i El Casal de Barri Espai 210 a les que felicitem per la seva intensa tasca en aquest projecte.

Abast:

multes als desnonaments - No multeu la solidaritat veïnal !

Programa joves

Butlletí Eixample 6 de novembre de 2020

Eines i recursos per a la recerca de feina

Audiència pública en línia el 5 de novembre

Data: 
Dijous, 5 Novembre, 2020 - 19:00

L’Audiència Pública se celebra des de la Sala de Plens del Districte i serà retransmesa en streaming a través de la pàgina web del Districte i de la plataforma digital de participació de l'Ajuntament de Barcelona: Decidim.barcelona.

Abast:

Butlletí Eixample 30 d'octubre de 2020

Noves mesures per evitar la propagació de la covid-19 a la ciutat recollides en la resolució aprovada pel Pla territorial de protecció civil de Catalunya (Procicat). No es pot entrar ni sortir de Catalunya, excepte en casos d’urgència sanitària, per motius laborals, per tenir cura de persones vulnerables, retorn al domicili habitual i altres causes de força major degudament justificades. A més, durant el cap de setmana tampoc es pot entrar ni sortir del municipi des de les 6.00 hores de divendres fins a les 6.00 hores de dilluns, amb les mateixes excepcions.

Abast:

La participació ciutadana no s’atura en temps de la COVID-19

¡En #DecidimBCN tenemos mucho que explicarte!
https://www.decidim.barcelona/newsletters/46

Abast:

CREA FEINA, BARCELONA! - 2020

Des de Barcelona Activa han creat una convocatòria d’ajuts, anomenada Crea Feina, Barcelona! amb ajuts de fins a 5.000 euros per fomentar l’ocupació. Considerem que és una quantitat prou important perquè la valoreu.

Els requisits que heu d’acomplir són:

Abast:

Butlletí Eixample 23 d'octubre de 2020

Casal De Barri Espai Dos Deu - Reprogramem les activitats per a fer-les on-line!

Reprogramem les activitats per a fer-les on-line! Aquest dissabte:
"Recuperem la cuina de reaprofitament als barris" dissabte 24 a les 17.00h en directe pel youtube de l' Aula Ambiental de la Sagrada Família de la mà de Cuchara. Eines d'emancipació alimentària
- Xerrada "L'orígen del coronavirus: els 4 monocultius de l'apocalipsi organitzat per El Guaret. Xerrada via Zoom. Us heu d'inscriure a https://forms.gle/1zW4aD5izpn5fgq28

Abast:

Pàgines

Subscriure a RSS - Informació General